Crossover - fra Filippinerne til Slagelse

Af Katrine Dichmann Christophersen
I efteråret forsætter kunstudstillingen Crossover sin vej rundt i Danmark. Denne gang besøger den et antal tekniske erhvervs-skoler i det ganske, danske land.

Crossover byder på spændende malerier og fantastiske fotografier af unge kunstnere fra Filippinerne. De unge kunstnere, som er med i udstillingen, søger bevidst et udtryk, som er nutidigt, overraskende, og som kan bruges til at skabe debat om det filippinske samfund.

Udstillingen, som er en del af Ulandsekretariatets kampagne Fokus på Anstændigt Arbejde, kan i perioden 27. september - 25. oktober opleves af eleverne på Selandia – Center for Erhvervsrettet Uddannelse i Slagelse.

Moderne filippinsk kunst
 

”Selandia har som erhvervsskole selvsagt et nært forhold til det arbejdsmarked, vi uddanner vores elever, kursister og studerende til at fungere på. Og det danske arbejdsmarked med ’den danske model’, ’flexicurity’ og ordentlige forhold er ikke nogen selvfølge. En udstilling som denne vil give et indblik i, hvor stor en forskel det gør med et velorganiseret erhvervsuddannelsessystem, og vi er kun glade for at lægge hus til” siger Michael Kaas-Andersen, direktør for Selandia.

Filippinsk kunst på Selandia i Slagelse
 

Alle interesserede er meget velkomne til gratis at kigge forbi og få et anderledes indblik i filippinsk samtidskunst og kultur. Og hvad enten du interesserer dig for Filippinerne, fagbevægelsen eller blot for spændende malerier og fotografier, så vil du få dig én-på-opleveren, hvis du lægger vejen forbi Selandia. 

 
 

 


Fokus på Anstændigt Arbejde i Asien gennemføres med støtte fra Danida og CKU – Center for Kultur og Udvikling. Ulandssekretariatet er fagbevægelsens bistandsorganisation. 

Bag sekretariatet står Danmarks to største hovedorganisationer LO og FTF. 

AddToAny

Share/Save