Ulandssekretariatet søger selvstændig og erfaren programkonsulent

Er du interesseret i at fremme arbejdsmarkedet som en del af en bæredygtig udvikling i det globale Syd? Har du kendskab til Verdensmål og især mål 8 om anstændigt arbejde? Har du lyst til at arbejde i Ulandssekretariatets programafdeling i København, bidrage til at udvikle strategier og medvirke til at gennemføre udviklingsprogrammer på arbejdsmarkedet i Afrika, Asien, Latinamerika og MENA så effektivt og professionelt som muligt? Alt sammen i tæt dialog med de relevante partnere, Ulandssekretariatets kontorer og kollegaer i København.

Arbejdsopgaver

  • Udvikle og skrive rettighedsbaserede programstrategier, programdokumenter, ansøgninger og budgetter til donorer og partnere.  
  • Fungere som sparringspartner og ressourceperson i forhold til de subregionale kontorers arbejde med behovsanalyser, udvikling af forandringsprocesser i de enkelte partnerorganisationer, implementering og administration af programmer og projekter.
  • Medvirke til afviklingen af teknisk bistand til partnerne, herunder identifikation af ressource personer, udarbejdelse af terms of reference, forberedelse af workshops, kurser og konferencer.
  • Understøtte udvikling og implementering af interne arbejds- og rapporteringsprocedurer samt opsamle data og udarbejde narrative og finansielle oversigter og materiale til rapportering til Udenrigsministeriet, EU, Ulandssekretaria­tets bestyrelse, revisorer m.fl.
  • Deltage i og påtage sig ansvar for interne og eksterne ad hoc arbejdsgrupper om forskellige tematiske indsatser med henblik på at drive innovationsprocesser og sikre læring internt i organisationen.

Se jobbeskrivelsen her

Om dig

Du er fleksibel, alsidig og kan løse flere typer opgaver i en lille programafdeling, hvor vi dækker ind for hinanden, når det brænder på. Du sætter pris på at have mange bolde i luften, som kræver lydhørhed, overblik og evne til at prioritere. Du er også indstillet på rejseaktivitet i forbindelse med jobbet.

Du har kendskab til udviklingspolitiske dagsordner, og kender og anerkender fagbevægelsens værdigrundlag og arbejdsmarkedets betydning for udviklingslandene.   

Kvalifikationer

Den person, vi søger, har 5-10 års erfaring fra at arbejde med udviklingsprojekter herunder arbejdserfaring fra udviklingslande. Du har erfaring med ledelse og behersker brugen af LFA og ToC som planlægnings- og styringsredskaber. Samtidig er du være fortrolig med finansiel administration og Navision som redskab til at fastholde den finansielle styring af vores udviklingsprogrammer. 

Du behersker engelsk i skrift og tale. Kender du også til fransk og/eller arabisk vil det være en fordel.

Du bliver en del af en arbejdsplads med en uhøjtidelig omgangstone i FH-huset på Islands Brygge, og skal kunne tilpasse dig arbejdsrytmen på en mindre arbejdsplads med en snes medarbejdere i Danmark og regionale kontorer i Afrika, Asien, Latinamerika og Mellemøsten.

Løn: Efter kvalifikationer.  

Tiltrædelse: Stillingen ønskes besat d. 1. nov. 2019.

Ansøgning og CV mærket ”Programkonsulent” sendes til job@dtda.dk.

Ansøgningsfrist: 19. sep. 2019 kl. 12.00. Venligst opgiv din skype-adresse i ansøgningen.

Det forventes, at der afholdes korte skype-samtaler tirsdag d. 24 sep. og jobsamtaler onsdag og torsdag d. 25. og 26. sep. 

Ulandssekretariatet er den danske fagbevægelses udviklings- og bistandsorganisation. Vi arbejder for at fremme demokrati, arbejdstagerrettigheder og arbejdsmiljø, styrke arbejdsmarkedet og bekæmpe fattigdom i udviklingslandene. Det gør vi ved at styrke fagbevægelsen i Afrika, Asien, Latinamerika og Mellemøsten for derigennem at påvirke rammebetingelserne for vækst og beskæftigelse og fremme anstændige arbejdsforhold. www.ulandssekretariatet.dk.

AddToAny

Share/Save