Presseillustrationer

Billederne kan frit downloades til pressebrug i forbindelse med omtale af "Fokus på Sydasien".

Dobbeltklik for at se billedet i stort format. Højreklik derefter på billedet og vælg "Gem som…" for at downloade til pressebrug.

Værket er af Mahmudur Rahman fra Bangladesh. Kunstneren fokuserer meget på faren for menneskets destruktion af vor civilisation, og han udtrykker sig i et mangetydigt billedsprog gennem sine stærke figurer. Foto: Elina Moreau Braunstein.

Værket er af Shishir Bhattacharjee fra Bangladesh. Han er en kendt bladtegner og ynder som her at gøre grin med borgerskabet med sin humoristiske streg. Foto: Elina Moreau Braunstein.

Værket er af Dilara Begum Jolly fra Bangladesh. Hun er meget optaget af kvindens rolle i samfundet. Hendes værker er som her oftest en eventyrverden med f.eks. mytologiske fugle og hvor kvinder spiller hovedrollen, men samtidig forbliver ofre for omstændighederne. Foto: Elina Moreau Braunstein.

Den nepalesiske kunstner Ashmina Ranjit er ikke blot kendt i sit hjemland som en provokerende kunstner. Hun er også internationalt anerkendt og har netop udstillet med succes i New York. Nu udstiller hun sin spændende installationskunst i Brøndsalen. Foto: Finn Brasen.

Træskulpturer – elefanter, tigre, heste og dukker - udført af skulptøren Ashu Tosh Sutradhar fra Bangladesh. Foto: Elina Moreau Braunstein.

 

Læs mere om baggrunden for "Fokus på Sydasien"

 

AddToAny

Share/Save