Fagbevægelsen i udviklingslandene

Dokumentarfilm 'Den gode vækst'

Se eller bestil filmen her »

Intro-film om Ulandssekretariatet

Se den her »

 

Labour Market Profiles

Educational

Jobopslag

Studentermedhjælper til ledelsessekretariatet

Har du lyst til at arbejde med udviklingsbistand? Har du mod på at bistå i fundraising processer, planlægning af konferencer, HR samt varetage administrative opgaver? Og har du lyst til at arbejde i en organisation, hvor der til tider kan være ganske travlt? Så kan Ulandssekretariatet måske blive stedet, hvor du får mulighed for at bringe dig selv og din faglighed i spil.

 

Studentermedhjælper til MENA-afdelingen

Har du lyst til at arbejde med udviklingsbistand i MENA? Har du mod på at bistå i fundraising processer, planlægning af delegationsbesøg samt varetage administrative opgaver? Og har du lyst til at arbejde i en organisation, hvor der til tider kan være ganske travlt? Så kan Ulandssekretariatet måske blive stedet, hvor du får mulighed for at bringe dig selv og din faglighed i spil. Vi søger en studentermedhjælper til vores MENA-afdelingen som bl.a. kan fransk og/eller arabisk.

 

UDLØBET - Programkoordinator til Ulandssekretariatet

Har du lyst til at arbejde med regnskabsmæssig programkoordinering i en international organisation, og kan du sikre hurtig og effektiv eksekvering af opgaver samtidig med at en høj kvalitet opretholdes? Ulandssekretariatet søger lige nu en erfaren programkoordinator, der skal stå i spidsen for organisationens finansielle programkoordinering.

 

UDLØBET - Studentermedhjælp til kommunikationsafdelingen i Ulandssekretariatet

Har du lyst til og erfaring med at administrere hjemmesider?  Brænder du for at arbejde både praktisk og analytisk med kommunikation i en politisk styret interesseorganisation? Har du en vis erfaring med artikelskrivning, og er det en kompetence du ønsker at forbedre yderligere? Har du humoristisk sans og lyst til at arbejde i en organisation, hvor der til tider kan være ganske travlt?

Så kan Ulandssekretariatet måske blive stedet, hvor du slår to fluer med et smæk: - et supplement til SU’en og en mulighed for at bringe dig selv og din faglighed i spil.

 

UDLØBET - International rådgiver i Manila

Har du lyst til at arbejde med Ulandssekretariatets programmer i Asien. Og kan du sikre, at programmerne bliver gennemført i tæt dialog med partnere og hovedkvarteret i København.
Ulandssekretariatet søger lige nu en erfaren international rådgiver til kontoret i Manila.