Fagbevægelsen i udviklingslandene

Jobopslag

International Rådgiver til Østafrika

Hvis du har lyst til at arbejde med Ulandssekretariatets programmer i øst- og det sydlige Afrika, så søger vi en erfaren international rådgiver til landekontoret i Tanzania.

 

(EXPIRED) Internship for the development of Labour Market Profiles

Do you want to gain knowledge and understanding of structures and status of labour markets around the world and how well functioning labour markets contribute to sustainable development? Then the internship position as Junior Programme Assistant at the LO/FTF Council is for you.

 

(UDLØBET) Studentermedhjælper til ledelsessekretariatet

Har du lyst til at arbejde med udviklingsbistand? Har du mod på at bistå i fundraising processer, planlægning af konferencer, HR samt varetage administrative opgaver? Og har du lyst til at arbejde i en organisation, hvor der til tider kan være ganske travlt? Så kan Ulandssekretariatet måske blive stedet, hvor du får mulighed for at bringe dig selv og din faglighed i spil.

 

(UDLØBET) Studentermedhjælper til MENA-afdelingen

Har du lyst til at arbejde med udviklingsbistand i MENA? Har du mod på at bistå i fundraising processer, planlægning af delegationsbesøg samt varetage administrative opgaver? Og har du lyst til at arbejde i en organisation, hvor der til tider kan være ganske travlt? Så kan Ulandssekretariatet måske blive stedet, hvor du får mulighed for at bringe dig selv og din faglighed i spil. Vi søger en studentermedhjælper til vores MENA-afdelingen som bl.a. kan fransk og/eller arabisk.

 

UDLØBET - Studentermedhjælp til kommunikationsafdelingen i Ulandssekretariatet

Har du lyst til og erfaring med at administrere hjemmesider?  Brænder du for at arbejde både praktisk og analytisk med kommunikation i en politisk styret interesseorganisation? Har du en vis erfaring med artikelskrivning, og er det en kompetence du ønsker at forbedre yderligere? Har du humoristisk sans og lyst til at arbejde i en organisation, hvor der til tider kan være ganske travlt?

Så kan Ulandssekretariatet måske blive stedet, hvor du slår to fluer med et smæk: - et supplement til SU’en og en mulighed for at bringe dig selv og din faglighed i spil.