Filmpremiere: Migranterne

Filmpremiere på Niels Boels nye dokumentarfilm "Migranterne", som er en opfølger til den anmelderroste "Stemmer fra Bolivia". Filmen fortæller om tre migranter og deres forhold til deres rødder, og har premiere i Vester Vov Vov den 11. september og herefter i biografer rundt om i landet.

Tre migranter fra det fattigste landdistrikt i Bolivia, Potosi, er udvandret til storbyen på jagt efter et bedre liv og oplever de barske realiteter i en globaliseret verden. De længes alle tre tilbage efter den hjemlige landsby i Bolivia. 

Florencio lever en tilværelse som ulovlig indvandrer i Spanien, hvor han arbejder i døgndrift. 
 
Hans bror Gregorio knokler som syerske i Argentina. Han vil spendere alle sine spareskillinger på at betale for den årlige fest i landsbyen hjemme i Bolivia. 
 
Den unge Sonia arbejder som hushjælp i Bolivias hovedstad. Hun drømmer om at undslippe monotonien i det huslige arbejde og uddanne sig til sygeplejerske for at vende tilbage til sin landsby og gøre gavn. 
 
Tilrettelæggelse: Niels Boel; foto: Steen Møller Rasmussen; klip: Birger Møller Jensen; musik: Eduardo Agni og Abraham Bojorquez; lyd: Jeppe Jungersen og Lars Halvorsen; tegninger: Antonieta Medeiros 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 

AddToAny

Share/Save