Fernisering og udstilling i Brøndsalen

Det er en stor fornøjelse at invitere dig til fernisering på vores udstilling "Tro, håb og overgreb - rettigheder og kunst i Latinamerika'.

Det sker fredag den 23. maj kl. 15-18 i Brøndsalen på Frederiksberg.

Her kan du gå på opdagelse i farverige og tankevækkende kunstværker fra Bolivia, Honduras og Guatemala. Du kan for eksempel se værker af Mario Conde Cruz, en af Bolivias store samtidskunstnere. Af honduranske Darvin Rodriguez, hvis billedsprog befinder sig et sted mellem tegning og pop art. Eller af multikunstneren Verónica Riedel fra Guatemala. Og mange flere... 

Og du kan se en række fantastiske, fotografiske fortællinger om mennesker i de tre lande, der hver dag kæmper for deres rettigheder. Her er unge Taywar fra Honduras, der sætter liv og lemmer på spil, hver gang han tager på dykkertogt efter hummere. Landsbylæreren Zaca, der har viet sit liv til de 82 børn i skolen på den lillebitte fattige ø i Titicaca-søen i Bolivia. Eller laboranten og tillidsrepræsentanten Melvi fra Guatemala, der med nød og næppe overlevede det attentat, hun blev udsat for på grund af sin faglige aktivitet.

Programmet for ferniseringen er:

15.30: Handels- og udviklingsminister Mogens Jensen taler

15.45: LO's næstformand Lizette Risgaard taler

16.30: Mikael Wiehe giver koncert

Tag konen, kæresten, naboen og studiekammeraten med. Vi byder på et glas og en snack.

Det er muligt at købe kunst og tekstiler på udstillingen.

Udstillingen er herefter åben til og med 30. maj, alle dage 10-17. Fri entré.

AddToAny

Share/Save