Anstændigt arbejde til alle

Ulandssekretariatet skyder nu kampagnen Anstændigt Arbejde i gang med kunstudstillingen Crossover - samtidskunst fra Filippinerne. Det sker den 27. februar i Brøndsalen ved Frederiksberg Have.

Udstillingen byder på spændende, stærke og vedkommende værker fra regionen. "Vi vil gerne fokusere på den kreativitet, energi og vilje, der er i Filippinerne i stedet for at fokusere på problemerne ", fortæller sekretariatsleder Mads Bugge Madsen. 

Verden er ved at få øjnene op for filippinsk kunst, som er mere moderne og eksperimenterende, end man måske ville forvente. De unge filippinske kunstnere i udstillingen er helt på forkant med de moderne teknikker og søger bevidst et udtryk, som er nutidigt, overraskende, og som kan bruges til at skabe dialog med samfundet omkring dem. 

Deres kunst beskæftiger sig med emner som emigration, globalisering, korruption samt presset mod de traditionelle kulturværdier - alle emner som fylder meget i samfundsdebatten i Filippinerne.  

En fotoudstilling af den kvindelige, filippinske fotograf Nana Buxani er også en del af udstillingen. Fotoudstillingen viser unge filippinere fra forskellige miljøer, mens de arbejder og lever. 

Nana Buxanis værker kredser hovedsageligt om sociale emner, og hun har tidligere arbejdet sammen med ILO og TIME magazine. 

Brøndsalen,

Frederiksberg Runddel 1

2000 Frederiksberg

(ved indgangen til Frederiksberg Have fra Pile Allé / Frederiksberg Allé)

27. februar - 7. marts 2010

Udstillingen er åben for alle mandag - søndag kl. 10 - 17

FRI ENTRÉ

Se kunst fra udstillingen her.

Læs mere om udstillingen her.

 

AddToAny

Share/Save